Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Madonna és a tigris gyűrű

0

A pop királynője a Carrera y Carrera különleges gyűrűjében lépett fel legutóbbi kaliforniai fellépése során. Nem az első eset, hogy Madonna együtt dolgozik a spanyol ékszerkészítő céggel.

Ékszerfronton egy régi cég, az 1885-ös alapítású, madridi Carrera y Carrera dobta piacra a különleges formavilágú gyűrűt. A Carrera y Carrera ékszerek egyszerűek és rendkívül elegánsak, és mindegyikük az arany és ezüst különleges fúziójáról tesz tanúvallomást. Az amerikai United Brands marketing és konzultációs cég több kategóriában is összeállította az ékszer- és óramárkák Top 10-es listáját. Az ékszereket négy kategóriába sorolták: luxus, prémium luxus, divat és esküvői, az órákat pedig luxus és szuper prémium megjelölések alatt hasonlították össze. A luxus termékek között a díjazottak között volt a Carrera y Carrera is.

Madonna különleges "tigris-gyűrűje"

Madonna különleges “tigris-gyűrűje”

A “Tigris-gyűrű” a különleges forma mellett fehérarany anyaga és füstös kvarc megjelenése miatt is igazán egyedi újdonság az ékszerfronton. A gyűrű része a különleges Bestiario gyűjteménynek, amely az egyik leghevesebb és legkreatívabb kollekciója a Carrera y Carrera cégnek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «