Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Magyarország első Bajnoki Gyűrűje a Kékszalagon debütál

0

Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenyén a nyertes csapat idén először viheti majd haza Bajnoki Gyűrűt, amelyet a FEIL gyémántgyűrű manufaktúra – az idei Kékszalag vitorlásverseny hivatalos támogatója – álmodott meg és készített el a győztes csapatnak.

Kékszalag 2016

Nemcsak a hazai vitorlás sportág-, de a magyar sport történelmében is először kap bajnoki gyűrűt a győztes csapat. Ennek a felbecsülhetetlen eszmei értékű díjnak az ötletgazdája Magyarország egyik legkiemelkedőbb gyémántgyűrű manufaktúrája.

Amellett, hogy gyémántgyűrűik elsősorban a hölgyek szívét dobogtatják meg, a Bajnoki Gyűrű megalkotása a férfitársadalmat is lázba hozza! És hogy milyen is lesz a Bajnoki Gyűrű? Egyelőre nagy titok övezi, azonban annyit elárulhatunk, hogy különleges gyémántok díszítik.

Kékszalag 2016

A Kékszalag vitorlásverseny győztes csapat kapitányának Feil Attila, a cég alapítója nyújtja majd át az általuk felajánlott Bajnoki Gyűrűt. Nem titkolt szándékuk, hogy ezzel a nagyszerű kezdeményezéssel hagyományt teremtsenek.

Feil Attila

Feil Attila

„A vitorlázást olyan sportnak tartom, ami egy idő után igazi életformává tud válni azáltal, hogy valaki szenvedéllyel, kitartóan űzi. Ezzel a szemlélettel könnyű volt azonosulnunk, hiszen az ékszergyártás is olyan szakma, amit szív és elhivatottság nélkül nem lehet csinálni. Éppen ezért gondoltunk arra, hogy támogassuk a Rióba tartó Vitorlás Válogatottat és bajnoki gyűrűt készítsünk a Kékszalag győztesének ” – mondta Feil Attila gyémántgyűrű specialista.

A FEIL ráadásul egy egyedülálló Kékszalag emlékgyűrű kollekciót is készített a vitorlás sport szerelmeseinek. A Kékszalag emlékgyűrű kollekció darabjait a Bajnoki Gyűrűvel együtt július 6-án, a FEIL és a Magyar Vitorlás Szövetség közös sajtótájékoztatóján mutatják be a Magyar Sport Házában.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «