Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Maldív-szigeteki luxus fedélzet

0

1884-ben John Jacob Astor amerikai olajmágnás megvásárolta a világ akkori legnagyobb luxusjachtját. A ‘Nourmahal’ egy Thomas Moore vers után kapta nevét.

Hajózás egy Azimut Flybridge 66-tal

‘Nourmahal’

A hajót Astor fiára hagyta, aki végül az amerikai haditengerészet rendelkezésére bocsátotta az első világháború során. A legendás hajó emlékére a Maldív-szigeteken található St. Regis szálloda elnevezett egy luxusjachtot, mely a vendégek számára van fenntartva.

Hajózás egy Azimut Flybridge 66-tal
Az Azimut Flybridge 66-os modell az Azimut első olyan hajója, melyet speciális igényekkel egy szálloda rendelt meg a gyártól, és jelenleg az egyik legfejlettebb technológiával rendelkező hajómodell.

Hajózás egy Azimut Flybridge 66-tal
A Norma névre keresztelt hajónak három luxuslakosztálya van, illetve helyet kaptak benne elegáns megjelenésű külső és belső nappali- és étkezőhelyiségek is. A befogadóképesség 8 fő, a hálóhelyiségekben kényelmesen 6 fő számára van elegendő fekhely.

Hajózás egy Azimut Flybridge 66-tal
A hajót akár néhány órára is ki lehet bérelni. Ennek ára függ az évszakoktól is, de jellemzően $1,950 és $2,500 között alakul. A hajó bérlésének éjszakánkénti kezdőára körülbelül $25,000.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «