Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Hyundai Motorsport négy autót nevez Portugáliában

0

Hyundai i20 WRCA Hyundai Motorsport összesen négy autót állít rajthoz a Rally de Portugal hétvégéjén (május 19-22.), a 2016-os FIA rali világbajnokság (WRC) ötödik versenyén, hogy a remények szerint ott folytassa a rendkívül ígéretesen kezdődő évadot.
Kevin Abbring teszt- és fejlesztőpilóta Portugáliában idén először indul WRC futamon. Navigátorával, Seb Marshallal azt a 2015-ös specifikációjú Hyundai i20 WRC-t igyekeznek minél kedvezőbb helyre juttatni, amelyet Hayden Paddon vezetett a Monte-Carlo ralin. Kevin Abbring mellett a csapat szokásos pilótái: Paddon, Dani Sordo és Thierry Neuville is rajthoz állnak; a Hyundai Motorsport idén első ízben indít négy autót egy ralin.

Hyundai i20 WRC

A csapat nagy sikerű győzelmet aratott az Argentin ralin, ahol Hayden Paddon és John Kennard megszerezték első WRC győzelmüket a Power Stage-en aratott, lenyűgöző elsőségüknek köszönhetően. Argentínában, pályafutása negyedik versenyén máris első versenysikerét ünnepelhette az új generációs i20 WRC, miután Monte-Carlóban és Svédországban a dobogón végzett, Mexikóban pedig negyedik helyezést ért el.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «