A Toyota prognózisa

0

A Toyota Motor Corporation közzétette 2016-os eredmény előrejelzését és a 2017-es évre vonatkozó értékesítési és gyártási terveit, beleértve a Daihatsu Motor Co., Ltd. és a Hino Motors, Ltd., leányvállalatokra vonatkozó terveket is.
Hazánkban egyébiránt a vállalat kimagasló sikereket ért el a 2016-os évben: Toyotából közel 40%-al, addig Lexusból pedig közel 60%-al talált több új autó gazdára, mint az előző évben, miközben a piac csupán közel 24%-al növekedett.

Lexus RX

Ehhez vélhetően nem kis mértékben járult hozzá a tavalyi évben bemutatott 6 új Toyota (köztük a márka haszongépjármű portfólióját teljesen megújító új Hilux és Proace, valamint a hybrid értékesítések lendületét tovább erősítő új Prius, RAV4 és C-HR) és 2 új Lexus (köztük az elképesztően sikeresnek bizonyuló RX) modell.
Világszintű eredmény előrejelzésében a vállalat így közel 10,1 millió új autó értékesítésével számol a 2016-os évre, ami jó eséllyel elegendő lesz arra, hogy továbbra is megőrizze világelső pozícióját. A 2017-es évre a vállalat enyhe növekedéssel, 10,2 millió új gépjármű értékesítésével számol.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «