Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Az eddigi legjobb autóm!

0

Hazánk egyik legnépszerűbb sportolója, Michelisz Norbert a Honda Racing Team (WTCC) hivatásos versenyzője és a M1RA magyar csapat vezetője, tulajdonosa átvehette az új, 320 lóerős továbbfejlesztett Honda Civic Type R-jét.


A Honda megalapításának kezdetétől elkötelezett híve a versenyzésnek, a megmérettetésnek, és ennek szellemisége nem csak a termékeiben köszön vissza, hanem a márka által támogatott sportolók személyiségében is. Michelisz Norbert olyan sportember, aki nemcsak a versenypályán nyújt kiváló teljesítményt, hanem az élet útjain is. Eredményei önmagukért beszélnek, de ezek eléréséhez, a tehetségen túl, rengeteg munkára, kitartásra, türelemre, elkötelezettségre és minden részletre kiterjedő figyelemre is szükség volt. Ez utóbbiak jellemezték a továbbfejlesztett Honda Civic Type R megalkotását is, mely autót a Honda egyértelműen kategóriája legjobbjának szánt.

Michelisz HondaTypeR
Továbbfejlesztett és kifinomultabbá tett 2.0 VTEC TURBO motorja 320 lóerős csúcsteljesítményt ad le 6500-as percenkénti főtengelyfordulaton, 2500 és 4000 között jelentkező legnagyobb forgatónyomatéka pedig eléri a 400 Nm-t. Álló helyzetből mindössze 5,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, és végsebessége is lenyűgöző: 272 km/h.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «