Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

CIA-ügynök akart lenni a Szikla

0

Dwayne Johnsont megrohanták az emlékek, amikor megtalált a ládafiában egy régi fotót, amelyen 22 éves egyetemista, 130 kiló és a Miami Hurricanes büszke játékosaként pózol.

Gyorsan ki is rakta a képet az Instagramra, és meg is osztott mellé egy történetet is. Eszerint akkoriban CIA-ügynök szeretett volna lenni, de az egyik tanára gyorsan elvette a kedvét tőle. A prof elárulta, hogy a CIA-hoz jeles jogi diplomával lehet csak jelentkezni, és ezzel a Szikla minden reménye szertefoszlott. „Belegondoltam, hogy egyetlen komolyabb jogi egyetem sem venne föl azokkal a vacak osztályzatokkal, amik nekem vannak” – kesereg a posztban.

Dwayne Johnsont
Utólag azért legalább játékból teljesült a Szikla vágya, hiszen a két évvel ezelőtt Központi hírszerzés című akcióvígjátékban kémet alakít, akinek még jogi diplomája sincs.
Johnsont legközelebb a Felhőkarcoló című akciófilmben láthatjuk, amelyben családját féltő biztonsági szakemberként dacol a terroristákkal és a fizika törvényeivel.
(Skyscraper – hazai bemutató: 2018. július 12.)

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «