Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A HondaJetnek ítélte innovációs díját a Flying Magazine

0

A világ legolvasottabb repülési folyóirataként ismert Flying Magazine a HondaJetnek adományozta innovációs díját, a Flying Innovation Awardot. A döntésről a 2017-es EAA AirVenture Oshkosh kiállításon értesülhetett a nagyközönség, miként arról is, hogy világelső, ultramodern műszaki megoldásai miatt diadalmaskodott a HondaJet.
– Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy megkaptuk ezt a díjat, komoly elismerésnek számít a szakmában – osztotta meg gondolatait Michimasa Fujino, a Honda Aircraft Company elnök-vezérigazgatója. – Büszkék vagyunk rá, hogy a HondaJet innovatív építésmódja és fejlett technológiája kivívta a szerkesztők tetszését – tette hozzá.

Flying Magazine - HondaJet
– Az innovációk teljes sorát felvonultató HondaJet győzelme újabb bizonyíték, hogy a kemény munkának mindig megvan a gyümölcse. Le a kalappal a Honda Aircraft szakemberei előtt, nemcsak a repülőgépet, hanem gyártási folyamatot illetően is kimagaslót alkottak. Hihetetlen történet – lelkendezett Stephen Pope, a Flying Magazine főszerkesztője.
A díjat a legjelentősebb repülőipari újításnak ítélik oda minden évben, ezúttal hat jelölt közül választották ki a HondaJetet. Emellett a HondaJet tavaly kivívta a Flying Editors’ Choice Awardot is, azaz a szerkesztők választása is a japán vállalat sugárhajtású repülőjére esett.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «