Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hosszú idő óta újra dobogón a Mercedes, Kiss Norbival!

0

Kiss Norbi, MisanoAz időmérő edzésen, még száraz pályán, a 4. rajthelyet sikerült megszerezni Norbinak. A napi első versenyre viszont megérkezett az eső. E miatt az első futamon sárga zászló alatt rajtolt el a mezőny. Jól alakult a verseny, az első körökben egyet előrelépve Norbi a rajtpozícióját végül egy dobogóra, 3. helyre tudta váltani.

Kiss Norbi, Misano

A két futam között hatalmas eső esett le, mindenki elázott, de aztán amikor ki kellett menni a második versenyre már kisütött a nap és elkezdett felszáradni a pálya. A fordított rajtrácsot követően a 6. helyről indulhatott volna Norbi, ha nem jön közbe egy sebességváltó hiba. A csapat ezt gyorsan orvosolta, de sajnos így is csak a boxutcából rajtolhatott el Norbi. Végül a 11. helyen zárt a misanoi versenyhétvége utolsó futamán. Ezen a hétvégén így összesen 22 pontot szerezve a bajnokság 6. helyére jött fel.

Kiss Norbi, Misano

A Tankpool24 csapata és Norbi egy dobogós helyezéssel, és szép eredményekkel a zsebükben térhetnek haza, ahol izgatottan készülnek majd a következő versenyre. Az FIA European Truck Race Championship (ETRC) következő állomása a franciaországi Nogaro, ott folytatódik tehát a bajnokság június 11-12-én.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «