Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Hyundai Kona nyerte az év szabadidőautója díjat Észak-Amerikában

0

A 2019-es Hyundai Kona és KonaElectric CUV modellek együtt nyerték el „A 2019-es év Észak-Amerikai Szabadidőautója” díjat az „Év Észak-Amerikai Autója, Szabadidőautója és Teherautója” autóipari média bírálóbizottságának döntése alapján.

Ez az első alkalom, hogy egy Hyundai CUV modell nyert „Az Év Szabadidőautója” kategóriában. A CUV kategória nyertesét minden évben az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon jelentik be.

Hyundai Kona

A Kona kifejlesztése során a tökéletesített vezetési dinamika, valamint a városi és számos különböző útfelületen történő vezetés során jól reagáló teljesítmény állt a középpontban. A Kona Electric becsült hatótávolsága 415,2 km és az alapfelszereltség részeként kínálja a gyorstöltési képességet, amely számos konkurens modell esetében extrának számít. A Kona Electric platformját azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a vásárlók számára a CUV-okhoz hasonló hasmagasságot, valamint megemelt vezetői üléspozíciót biztosítson a jobb láthatóság és kényelem érdekében a hosszú utazások során, illetve a könnyű be- és kiszálláshoz.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «