Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Idén először rajtol el az I. Motoros Borok Útja Rallye

0

Motoros Rallye logóAz autós Magyar Borok Útja Rallye hagyományaira és két évtizedes szakmai tapasztalataira alapozva idén először kerül megrendezésre Motoros Borok Útja Rallye. A tervek szerint nagyságrendileg ötven motorból álló mezőny a nyár első hétvégéjén, június 3-5. között a Mátrai és Egri borvidéket látogatja meg saját, valamint a Vespa által – a gyár fennállásának 70. évfordulója alkalmából – felajánlott jubileumi kiadású motorokkal.

Kis Viktória, a H-Moto Team gyorsasági motorversenyzője

Kis Viktória, motorversenyző

A motoros Rallye a borkedvelő üzletemberek egy új szegmensének, a motorozás szerelmeseinek nyújt lehetőséget arra, hogy exkluzív körülmények között ismerjék meg Magyarország szebbnél szebb tájait. Az idén első alkalommal elrajtoló motoros élménytúra célja, hogy a Magyar Borok Útja Rallye-n megszokott élményekkel és prémium színvonalon, de kimondottan a motoros társadalom igényeinek megfelelő formában és tartalommal megtöltve három nap izgalmas versengést, vidám vetélkedőket, a kötelezően teljesítendő napi versenytáv teljesítését követően oldott hangulatban, egy-egy pohár kitűnő bor mellett zajló üzleti-baráti beszélgetéseket kínáljon az induló versenyzők számára.

Motoros borok rallye útja

Megay Róbert Péter főszervező, Lukoczky Csilla Netmoto Vespa márkaigazgató, Krebs András, a Kincsem Park marketingvezető

Két nap alatt körülbelül 10 borászatot terveznek bemutatni. Pénteken a Mátrai, szombaton az Egri Borvidéken motorozunk, a vasárnapot pedig kötetlen, szabad programmal tölthetik a résztvevők.
www.borokutja.hu

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «