Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Illusztris társaságba került a Grace Klinika sármos dokija

0

A Le Mans 24 Hours egyike a világ legrégebbi autóversenyeinek, melyet 1923 óta rendeznek meg a franciaországi Le Mans közelében fekvő Sarthe-i versenypályán. A megmérettetésen Patrick Dempsey csapata, a Dempsey Racing is rajthoz állt.


A verseny előtt azonban egy ritka autókat felvonultató koktélpartira is sor került, melyre Patrick Dempsey II. Albert monacói herceg Porsche 911 RS-ével érkezett meg. A rendezvényre olyan személyiségek látogattak el, mint a TAG Heuer tiszteletbeli elnöke és a cég alapítójának dédunokája, Jack Heuer, valamint Roald Goethe a ROFGO Racing tulajdonosa és Supercar Blondie az autósvilág egyik befolyásos személye is. Hozzájuk csatlakozott Stefánia monacói hercegnő és gyermeke, Pauline és Louis Ducruet, illetve Camille Gottlieb I. Albert herceg utódja.

Dempsey Racing
Patrick Dempsey csapata végül június 17-én megszerezte az elsőséget a Le Mans-i 24 órás autóversenyen az LMGTE Am osztályban, így az idei futam biztosan kellemes emlék marad a színész és autóversenyző számára.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «