fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Jaguar: The art of performance road-show

0

Magyarországra is ellátogat a Jaguar globális élménytúrája: a márka rajongói, az érdeklődők a magyar nyár fővárosában: Balatonfüreden ismerkedhetnek meg testközelből a brit márka teljes modellpalettájával.

• Jaguar: The art of performance road-show

A középkategóriás Jaguar XE szedán, majd a Jaguar F-Pace családi sportautó bevezetésével teljessé vált a Jaguar modellkínálata. Ennek apropóján a márka 2016-ban nagyszabású nemzetközi road show-t szervez, ahol a világ összes jelentős piacán első kézből szerezhetnek benyomásokat az egyedülálló, alumínium szerkezetű modellpaletta tagjairól a potenciális ügyfelek.

• Jaguar: The art of performance road-show

Július 20-25. között, a balatonfüredi Zákonyi Ferenc sétány parkolójában a Jaguar teljes modellkínálatával várja a márka híveit: a már említett XE limuzin és az F-Pace szabadidőjármű mellett ott lesz a Jaguar motorsport-hagyományainak leszármazottja, az F-Type, a felső kategóriás XF, valamint a márka zászlóshajója, az XJ luxuslimuzin.

• Jaguar: The art of performance road-show

A teljesítmény művészetével persze alkotás közben lehet a legalaposabban megismerkedni, ezért három modell – a megújult XF, valamint a vadonatúj XE és F-Pace, valamint F-TYPE típusok – folyamatosan kipróbálhatók. A road show mind a hat napján reggel 10 és este 10 óra között instruktoraink segítségével személyesen átélhető mindaz, amit kizárólag a Jaguar adhat meg a prémium kategória vásárlóinak.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «