Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Jean Todttól vett át díjat Szabó Krisztián

0

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) közép-európai zónájába 12 ország tartozik, beleértve Magyarország legtöbb szomszédját, valamint Lengyelországot és még Olaszországot is. Hétvégén Pozsonyban tartották a zóna év végi díjátadóját és gáláját, ahol a különböző szakágak közép-európai bajnokságainak helyezettjei megkapták trófeájukat, és különböző különdíjakat is kiosztottak, köztük az év tehetségének járó elismerést. A Super 1600 kategória 2016-os Európa-bajnoka, Szabó Krisztián megosztva részesült ebben a megtisztelő címben.

Szabó Krisztián
„Szombat este átvehettem a ’Talent of the Year’ díjat, azaz az év tehetségének választottak, beleértve a 12 országot és az összes szakágat, közösen egy horvát pályaversenyzővel. Erre a díjra a nemzeti szövetségek terjesztették elő a versenyzőiket, az MNASZ pedig engem jelölt. Külön megtiszteltetés volt, hogy egyenesen Jean Todttól vehettem át, egyedül ezt a díjat adta át ő. Jó volt látni, hogy sok magyar szerepelt a díjazottak között, köztük ralikrosszosok is” – beszélt az újabb megtisztelő elismerésről a 24 éves Szabó Krisztián.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «