fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kia flotta a 2019-es Australian Openen

0

A Kia Motors 120 autóból álló flottával segíti a 2019-es Ausztrál nyílt teniszbajnokság szervezését és lebonyolítását. A Kia immár 18 éve az ázsiai és csendes-óceáni térség Grand Slam tornájának fő szponzora.


A hivatalos átadási ceremóniát január 9-én tartották, a melbourne-i Federation Square-en, a Kia immár 17 Grand Slam trófeát begyűjtő márka nagykövete, Rafael Nadal részvételével. Az autók a játékosokat, a szervezőket és a VIP vendégeket szállítják majd a teniszbajnokság kéthetes ideje alatt, január 14. és január 27. között. A bajnokság a Rod Laver Arénában, a férfi egyéni döntővel ér majd véget.

KIA Motors

Az elmúlt 18 évben a Kia támogatói flottái több millió kilométert tettek meg, miközben a játékosokat, a bajnokság szervezőit kényelemben és biztonságban eljuttatták a különböző helyszínekre. A több mint 350 sofőr előreláthatólag 450 000 kilométernél is többet tesz majd meg az idei torna ideje alatt.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «