fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Kovács Ági olimpiai bajnok Mokka X-re váltott

0

Kovács Ágnes ma autót váltott, Opelből Opelbe, Mokkából Mokkába ült, de ez már az új Mokka X. Úszó olimpiai és világbajnokunk másfél éve lett az Opel márkanagykövete és egyben az Mokkával versenyző Opel Dakar Team tiszteletbeli tagja. Stílszerűen az új autó átadása most is az Opel Dakar Team sajtótájékoztatóján történt, ahol Szalay Balázs és Bunkoczi László bejelentette, hogy idén sem itthon Szilvesztereznek: az összeszokott páros az Africa Race-en indul december 31-én és a kitűzött cél nemcsak az, hogy sikeresen végig menjenek, hanem, hogy sikerüljön nyerniük.

Opel Dakar Team
A sajtóértekezleten Koncz Gábor, az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója arról beszélt, hogy Balázsékkal már 13 évre nyúlik vissza a cég kapcsolata. Támogatóként az Opelnek kiemelten fontos az a csapatszellem és küzdeni tudás, ami az Opel Dakar Team jellemzője és az is, hogy Balázs és Laci személyében már több, mint egy évtizede két elismert márkanagykövete van az Opelnek. Ehhez, mármint a márkanagyköveti csapathoz, illetve a Mokka révén az Opel Dakar Teamhez csatlakozott tavaly Kovács Ágnes olimpiai- és világbajnok úszó.

Opel Dakar Team

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «