Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Már rendelhető az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

0

A Stelvio Quadrifoglio, az első Quadrifoglio szabadidőjármű a mai naptól megrendelhető a hazai Alfa Romeo márkakereskedésekben.

A 27.990.000 forintos bruttó listaáron kínált, vadonatúj Alfa Romeo modell számos kategóriaelső jellemzővel és funkcióval bír, és új mércét állít a prémium kompakt szabadidőjárművek szegmensében.A Stelvio Quadrifoglio azt az exkluzív 2.9 V6 Bi-Turbo benzinmotort kapta meg, amelyet a Ferrari technológiai és fejlesztési szakértelmének felhasználásával építettek meg.

Stelvio Quadrifoglio

Az alumínium szerkezetű erőforrás legnagyobb teljesítménye 510 lóerő 6500/perc fordulatszámon, maximális forgatónyomatéka 600 Nm 2500 és 5000/perc között. A motorhoz egy különleges hangolású, nyolcfokozatú automata sebességváltó csatlakozik, amely Race (verseny) üzemmódban mindössze 150 ezredmásodperc alatt vált fokozatot.
A Stelvio Quadrifoglio álló helyzetből mindössze 3,8 másodperc alatt éri el a 100 km/órát, legnagyobb sebessége 283 km/óra.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «