Megelevenedik a piros lámpás negyed a FilmBoxon

0

A FilmBox időről időre a legjobb európai produkciókat hozza el nézőinek. Ilyen lesz a Pigalle, éjszaka is, mely az idei nyár egyik sikersorozatának ígérkezik. Az igaz történeteken alapuló francia krimi augusztus 7-én, 21 órakor debütál a FilmBox Pluson. A nyolc részes minisorozat történéseit ugyanebben az időpontban, vasárnap esténként követhetjük nyomon.

Pigalle, éjszaka

A piros lámpás negyed lakóinak viszontagságos életét, sorsát mutatja be a Pigalle, éjszaka című francia minisorozat. A harmincas éveiben járó Thomas évek óta Londonban él. Mikor üzleti útra indul Párizsba, egyik kollégája unszolására betérnek egy bárba a Pigalle-on, ahol megdöbbentő felfedezést tesz.

Pigalle, éjszaka

Az egyik sztriptíztáncosnőben ugyanis saját húgára, Emmára ismer. Mielőtt sikerülne szóba elegyednie rég elveszett húgával, a lánynak hirtelen nyoma vész. Lebilincselő hajsza veszi kezdetét, melynek során Thomas megjárja az alvilágot, és két rivális bűnbanda harcába is belekeveredik. A nyolc részes krimisorozat középpontjában a bosszú, a hatalom és a megváltás áll.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «