Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Megérkezett a Samsung első, 146 colos képátlójú, moduláris MicroLED televíziója

0

A Samsung a 2018-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításon mutatja be „The Wall” néven a márka első, fogyasztóknak szánt, 146 colos moduláris, saját fény kibocsátására képes MicroLED technológiával ellátott televíziókészülékét.


A 146 colos képátlójú Samsung „The Walll” moduláris tévé MicroLED technológiájával hihetetlenül éles képet biztosít bármilyen méret, felbontás vagy forma esetén. A technológia lényege a microméter (µm) nagyságú LED-ek használatában rejlik, amelyek sokkal kisebbek a jelenleg alkalmazott LED-eknél és saját maguk fényforrásaként szolgálnak.

Samsung
A „The Wall” által használt MicroLED technológiával nincs szükség színszűrőkre vagy háttérvilágításra, mégis kivételes élményt nyújt tévénézés közben a fogyasztók számára. A MicroLED képernyő kiemelkedően tartós és nagy teljesítményre képes, a fényerőt, a fényforrás élettartamát és az energiafogyasztást tekintve egyaránt, ezáltal határozza meg a jövő kijelző-technológiájának alapjait. Modul alapú, káva nélküli kialakításának köszönhetően a „The Wall” lehetőséget nyújt arra, hogy a vásárlók saját igényeiknek megfelelően alakítsák televíziójuk méretét és formáját. A képernyő alkalmazkodik a különböző felhasználási célokhoz, a különféle igényeknek megfelelően akár egy teljes falat lefedő kijelzőként is funkcionálhat.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «