Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Nagy Laci palacsintasütéssel kezdi a napot

0

Nagy Laci és felesége is az egészséges életmód híve, így nem csoda, hogy kislányuk már ebben a szellemben nőtt fel. Sőt van, hogy ő figyelmezteti a szülőket, ha „bűnöznének”.

Nagy László
„Egy sportoló életében nem csak a rendszeres edzések elengedhetetlenek, hanem az is, hogy odafigyeljen a táplálkozásra. Az egész család komolyan veszi, ha erről van szó: a lányom például olyan egészségtudatos, hogy rosszallóan néz ránk, ha meglátja, amikor sült krumplit hozott valaki. Soha nem szerette, és pontosan tudja, hogy mennyire egészségtelen.

Nagy László

A közös főzőcskézések is ebben a szellemben telnek, így reggelente például ő is felkel azért, hogy együtt reggelizzünk, de persze nem akárhogyan: rászokott az SCITEC NUTRITION Protein Pancake-jére, úgyhogy amolyan apa-lánya program lett a palancsintasütés. A téli időszakban arra is odafigyelünk, hogy elegendő mennyiségű vitaminnal erősítsük az immunrendszerünket, hiszen egyikünk sem szeretne beteg lenni” – árulta el Nagy Laci.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «