fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A NEWSWEEK szerint is a Toyota a legzöldebb

0

A Newsweek újra a Toyotának ítélte oda a világ legzöldebb vállalatának járó címet, abba az elit klubba sorolva a márkát, amelyben a globális cégeknek csupán 5 százaléka szerepel, valamint az autó-kategóriában a “Globális Iparág Legjobbjának” ítélve a vállalatot.

A környezetbarát hibrid autóiról ismert és az abszolút zöld hidrogén üzemanyagcellás technológia, valamint az elektromos autózást a jövőben forradalmasító szilárdtest akkumulátorok fejlesztésében is élen járó Toyota a 16. helyet szerezte meg az 500 legzöldebb vállalatot soroló globális listán, és az első lett az autóipari cégek kategóriájában.

Toyota Concept i

Az évente sorra kerülő Newsweek Zöld Értékelés nyolcféle szempont alapján méri a világ legnagyobb vállalatainak környezetvédelmi teljesítményét. A Newsweek független auditorok (a Corporate Knights és a HIP Investor) együttműködésével értékeli többek közt a vállalatok energia- és vízfelhasználását, vagy hulladék kibocsátását

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «