fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A nyár nyertese lesz a Mission: Impossible – Utóhatás

0

Minden esély meg van arra, hogy a Mission: Impossible franchise hatodik darabja feltegye a koronát az immár 20 éves sorozatra.

Eddig leginkább az alkotók és a főszereplő Tom Cruise mondogatták, hogy ez a legjobb epizód a sorozatban, amit jóindulatú mosollyal nyugtázott a közönség, ám most a kritikusok is csatlakoztak a kórushoz, mondván, tényleg sikerült nagyot alkotni. A film a Rottentomatoes kritikai portálon 98 százalékon áll, és minden ítész szuperlatívuszokban nyilatkozik róla.

A felfokozott hangulatban iparági szakemberek 50-65 millió dollárra becsülik az első hétvégi észak-amerikai bevételt, és azt sem tartják kizártnak, hogy az Utóhatás összbevétele meghaladja majd az eddig legjövedelmezőbb epizód, a Fantomprotokoll csaknem 700 milliós eredményét. A széria összesen 2,8 milliárd dollárt hozott, ezzel a világ egyik legjövedelmezőbb mozis franchise-a.
Az M:I6 érdekében tényleg mindenki beleadott apait-anyait: a gyártó Paramount stúdió 178 millió dollárt pengetett ki a sikerérdekében – ezzel az Utóhatás a legdrágább epizód a sorozatban –, Tom Cruise pedig annyira odatette magát, hogy még a lába is eltört az egyik kaszkadőr jelenetben.
(Mission: Impossible – Fallout – hazai bemutató: 2018. augusztus 2.)

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «