Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Peugeot idén is autós partnere az Armel Opera Festival-nak

0

Peugeot - Armel Opera Festival-Az Armel Opera Festival immár 9. alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon. A Fesztivál különleges koncepcióban megvalósított operaritkaságokat és legfőképp kortárs műveket bemutató nemzetközi operaesemény, amely egyben egy nemzetközi tehetségkutató verseny is operaénekesek számára.
A verseny keretében keresik a megfelelő hanggal és színészi tudással rendelkező művészeket, akik a különleges opera előadások főszerepeit megfelelően tudják színpadra vinni.
Az eddig bemutatott 43 opera 16 különböző országból érkezett a fesztiválra, előadásokat pedig Franciaországba, Csehországba, és idén ősszel Angliába is bemutatják.

Peugeot - Armel Opera Festival-

A 2016-os Armel Opera Festival öt új produkcióját Budapesten a Nemzeti Színházban és a Thália Színházban láthatják a kalandvágyó opera- és színházrajongók, június 27. és július 2. között.
A Peugeot márka számára a kultúra támogatása mindig kiemelt szerepet töltött be, aki elkötelezett a stílus, az autóipari dizájn, a kortárs ipari formatervezés terén. Egy autómodell nemcsak a technikáról, hanem az érzelmekről, az érzelmek örökös kereséséről is szól.
A minőségi időtöltés, a tehetségek és a kultúra támogatása a Peugeot márka hitvallásához szervesen kapcsolódik. Nagy örömünkre a Peugeot kezdetektől fogva, évről évre hivatalos autós partnere az Armel Opera Festival-nak és idén sincs ez másképpen.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «