fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Portugáliából indul a Toyota “Öt kontinens útjain”

0

A Toyota Caetano Portugal (TCAP) létesítménye, Európa első Toyota gyártóüzeme volt ma a színhelye annak az ünnepségnek, amivel hivatalosan kezdetét vette az autógyár „Öt Kontinens Útjain” projektjének európai szakasza. A nem mindennapi kutatás-fejlesztési projekt, amelynek keretében a Toyota mérnökei első kézből szereznek tapasztalatokat arról, hogy milyen körülményekkel és útviszonyokkal kell megbirkózniuk a vállalat autóinak világszerte, még 2014-ben indult útjára Ausztráliában, és 2020-ban zárul majd Japánban, ahol a Toyota az olimpiai játékok főtámogatója lesz.

Toyota 5 kontinens
Az egész világot felölelő kezdeményezés lényege, hogy a Toyota minden lehetséges helyszínen és éghajlaton, a lehető legtöbb fajta úton, a bolygó összes kontinensén kipróbálja modelljeit. A Toyotákból álló konvoj mindenütt szándékosan a legkeményebb körülményeket keresi, miközben a helyi Toyota-létesítményeket is végiglátogatja. A projekt tehát nem a kellemes utazgatásról szól, hanem az ismeretlennel való találkozásról és az új vezetési körülmények megismeréséről.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «