Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Samsung nyílt és okos IoT – élménnyel egyszerűsíti a hétköznapjainkat

0

A Samsung Electronics felvázolta az intelligens Dolgok Internetéhez (Internet of Things, IoT) kapcsolódó élményekre vonatkozó jövőbeli elképzeléseit és stratégiáját a 2018-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES).


A sajtótájékoztató keretében a Samsung bemutatta, hogy termékeivel miként tud egyedülálló módon zökkenőmentes, összekapcsolt felhasználói élményt biztosítani az otthonokban, az irodákban, illetve útközben egyaránt. A Samsung folyamatosan azon dolgozik, hogy 2020-ra az összes készülékét IoT-képessé tegye. A vállalat emellett bejelentette, hogy egy nyílt, egységes és intelligens platform segítségével kívánja elősegíteni az IoT technológia terjedését.

Internet of Things, IoT
„A Samsung hiszi, hogy az IoT technológiának olyan egyszerűnek kell lennie, mint egy villanykapcsoló felkapcsolásának. A 2018-as CES-en bejelentett termékekkel és szolgáltatásokkal sokkal egyszerűbbé és zökkenőmentesebbé tesszük az IoT-t – mondta el Hyunsuk (HS) Kim, elnök, a Samsung Electronics Felhasználói elektronikai üzletágának és a Samsung Kutatóközpontjának vezetője. Elkötelezettek vagyunk az IoT terjedésének elősegítése iránt és arra törekszünk, hogy 2020-ra az összes összekapcsolt Samsung termék intelligens okoseszköz legyen. Ezen fejlesztések segítenek majd abban, hogy felhasználóink felfedezzék a zökkenőmentesen és egyszerűen összekapcsolt mindennapokban rejlő lehetőségeket.”

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «