fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Sportabroncsok itthonról

0

Az új Michelin Pilot Sport 4 SUV abroncsokat a vállalat Nyíregyházán is gyártja, ahol ettől az évtől kezdve már a legnagyobb pántátmérőjű, 23 colos Michelin személyabroncsok is készülnek, elsőként a vállalat csoport európai gyárai közül. Az itt gyártott abroncsok 45%-a elsőszerelői megrendelés, olyan gyártók autóira kerülnek, mint a Porsche, Ferrari, Audi, LandRover, Mercedes vagy a Tesla.

Michelin Pilot Sport 4 SUV

A Michelin Pilot Sport 4 SUV lett a legújabb nagy teljesítményű referenciatermék a sportos és prémium szabadidőautó modellek járműkategóriájában. A legigényesebb autógyárak közreműködésével készült, kifejezetten a konstruktőri elvárásoknak megfelelően. Kimagasló teljesítmény, sokoldalú felhasználhatóság és magas szintű biztonság jellemzi. A Michelin Pilot Sport 4 SUV abroncs kényelmes, de nem elkényelmesedett: sportos járműhöz illően sportos vezetési élményt nyújt, száraz és nedves útfelületen egyaránt biztonságos, és tulajdonosa a konkurens termékekhez képest jóval hosszabb futásteljesítményre számíthat. A Michelin fejlesztőmérnökei a versenyabroncsok technológiai megoldásait és a legújabb Formula E-abroncsok fejlesztése közben megszerzett tudásukat használták fel, és építették az új termékbe.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «