Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A stílus és a sport találkozása

0

A Samsung legújabb sportos okosórája, a Galaxy Watch Active, közel 40 különböző mozgásformát képes felismerni. Az új készülék nem csak az edzőteremben, de terepen is megállja a helyét.Remekül bírja az extrém körülményeket, a beépített GPS akár 50 méteres mélységben is használható,emellett pedig katonai szabványoknak megfelelő ellenálló képességekkel rendelkezik, így bárhol, bármikor bevetésre kész.A sokoldalú Galaxy Watch Active már előrendelhető.

Az okosórák legújabb generációját képviselő Galaxy Watch Active hét különböző mozgástípust, ezen belül 39 mozgásformát ismer fel. Az eszköz emellett képes a stressz-szint és a pulzus monitorozására is, így teljeskörű támogatást biztosít az egészséges életmódot követőknek.

Samsung Galaxy WatchActive

Az okosórát nem csak az edzőterem falai között használhatjuk, bármikor kivihetjük a szabadba is, sőt egészen extrém sportok közben is érdemes viselni.Ezekkel a mozgásformákkal tesztelhetjük az okosóra és a saját határainkat is. A Watch Active egész biztosan bírni fogja.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «