fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

TEAM SCITEC győzelem a 2017-es ARNOLD CLASSIC-on

0

Karrierjének meghatározó győzelmét aratta Cedric McMillan amerikai testépítő az egyik legrangosabb body building versenyként ismert Arnold Classic-on. A Team Scitec tagjaként versenyző McMillan igazi klasszis, olyan legendákhoz hasonlítják, mint Arnold Schwarzenegger, vagy Lee Haney. A verseny 3. helyezésével a szintén Team Scitec tag Maxx Charles büszkélkedhet.

Cedric McMillan

Cedric McMillan

A bajnok 185 cm-es magasságával, klasszikus arányaival a testépítés aranykorát idézi, így nem véletlenül hasonlítják olyan legendákhoz, mint Arnold Schwarzenegger, vagy a 8-szoros Mr. Olimpia Lee Haney. Cedric 2009-ben lett profi testépítő és azóta számos versenyen bizonyította, hogy ott van a sportága közvetlen élvonalában. Beceneve nemes egyszerűséggel csak annyi: „The One” („Az Egyetlen”). A mostani győzelme mellett sok más kiemelkedő eredménnyel is büszkélkedhet, mint például 2016-ban ezüstérem az Arnold Classic USA-n és az Arnold Classic Australia-n, győzelem a Levrone Classic-on, 2015-ben győzelem a Golden State Pro-n, 2012-ben aranyérem a New York Pro-n.
A 2017-es Arnold Classic aranyérmet az alapító Arnold Schwarzenegger adta át.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «