Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Tom Cruise és a Szikla szívesen zúzna együtt

0

Mi történne, ha napjaink két legnagyobb akciósztárja összeállna, és közösen készítene filmet? Minden bizonnyal adrenalin- és tesztoszteron-túltengés következne be, és felpörögne tőle a közönség, amire lassan fel is készülhetünk, mert Tom Cruise és Dwayne Johnson egyhangúlag odanyilatkozott, hogy szívesen harcolnának egymás oldalán.

Tekintve, hogy Hollywood két legjövedelmezőbb színészéről van szó – Johnson pont most lett a legtöbbet kereső hollywoodi sztár a Forbes magazin listáján –, a producerek is biztosan felkapták már a fejüket.
A dolog úgy pattant ki, hogy az Entertainment Weekly Canada megkérdezte Tom Cruise-t, szívesen szerepelne-e együtt Johnsonnal, amire rögtön érkezett a tömör válasz, hogy naná. Aztán bővebben: „Abszolút benne vagyok. Jó móka lenne.”

Tom Cruise és Dwayne Johnson
A Szikla sem volt rest, rögtön válaszolt is Twitteren: „Haha, figyuzzál, haver… a móka brutálisan enyhe kifejezés. Ha majd együtt harcolunk, ámulni fog a világ. Össze fogjuk hozni. De most a Mission: Impossible – Utóhatásra gyúrok.”
Mint láthatjuk, Johnson udvarias gesztussal honorálta Cruise pozitív reakcióját, amennyiben a kollégája új filmjét népszerűsítette a több milliós követői tábora számára. Lehet, hogy ez egy szép barátság kezdete?
Dwayne Szikla Johnsont most a Felhőkarcoló című akcióthrillerben láthatjuk a mozikban, Tom Cruise pedig hamarosan érkezik a Mission: Impossible – Utóhatás főszerepében, amely az alkotók szándéka szerint a két évtizedes múltra visszatekintő sorozat megkoronázása.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «