Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Toyota Miraiban II. Albert monacói herceg

0

F1 - MONACO GRAND PRIX, Albert hercegA múlt vasárnap II. Albert monacói herceg, valamint felesége, Charlène hercegnő a Toyota első, Európában bevezetett üzemanyagcellás gépkocsija, a Toyota Mirai fedélzetén tiszteletkört tettek a Monacói Nagydíj pályáján.
Azzal, hogy a Toyota Mirait választotta a tiszteletkörhöz, II. Albert monacói herceg újfent tanúbizonyságot tett azon szándéka mellett, hogy a monacói hercegség úttörő szerepet vállal a fenntartható mobilitás meghonosításában. A hidrogén üzemanyagként történő alkalmazása fordulópontot jelent az új mobilitási megoldások és a környezetvédelem szempontjából.

F1 - MONACO GRAND PRIX, Albert herceg

A Mirai működésének egyetlen mellékterméke a tiszta víz. A modell csendes, zajmentes vezetési élményt kínál, akárcsak az elektromos vagy hybrid gépjárművek. A Mirai a praktikus használat és a hatótávolság terén felveszi a versenyt a hagyományos benzinmotoros gépkocsikkal: két fedélzeti hidrogén-tartálya mintegy 3-5 perc alatt teljesen feltölthető; teli tankokkal pedig akár 500 kilométert képes megtenni

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «