Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A BMW egere: Futurisztikus vízió

0

Sokan emlékszünk még arra a lebilincselő látvány nyújtó házra, amelyet a Thermaltake a BMW Group-hoz tartozó Designworks USA szakembereivel közösen álmodott meg. Az ütős látvány és a minőségi kivitelezés elég kellemes párt alkotott, így nem csoda, hogy a siker menetrendszerűen érkezett. Ezek után várható volt, hogy a két cég még dolgozik együtt, most éppen egy játékosoknak szánt egeret mutattak be, amely a jól ismert Level 10 design jegyeit hordozza magán.

A moduláris felépítésű egér egyébként kényelmes, szellős műanyag borítással rendelkezik, teljes egészében testre szabható (fizikailag is, de még a DPI érték is külön scrollozható), és természetesen vezetékes, mivel a játékok esetében sem a rádiós, sem a Bluetooth egér nem a legjobb megoldás. A megjelenésről egyelőre nincs pontos információ, de még idén várható a Thermaltake és a BMW futurisztikus egere más Level 10 termékek kíséretében.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «