A McIntosh hordozható erősítője

0

Az MHA50 a new york-i McIntosh Labs új hordozható audióerősítője. A termék nem nagyobb, mint egy okostelefon, ezért elsősorban azoknak kedvez, akik útközben mindig zenét hallgatnak.

McIntosh MHa50

Akár egy farmerzsebben is elfér, hiszen a mérete csupán 7 x 15.5 x 1.4 cm. Az MHA50 belsejében egy 32 bites, digitálist analóg jellé átalakító DAC konverter található. A készülék támogatja a DSD256 és a DXD384 fájlok olvasását is, illetve a magas minőségű digitális audiofájlokat is. (32-bit/192 kHz) Kétféle USB port is megtalálható az eszközön, USB A és USB B bemeneteket is elhelyeztek rajta.

McIntosh MHa50
Az MHA50-es egyetlen kimenete az aranyozott 3.5 mm jack csatlakozó, amihez útközben fejhallgatót, hazaérkezve pedig hangfalakat is csatlakoztathatunk.
A készülék alján található egy sebességszabályozó és egy ki/be gomb, továbbá a beépített Bluetooth 4.1-es jelvevő kikapcsológombja. A mini erősítő akár 600Ω-os hangfalakat is képes megszólaltatni, amellett, hogy útközben a fejhallgatónkkal hallgathatunk vele zenét.

McIntosh MHa50
A HXD mód a McIntosh találmánya, lényege, hogy egy tisztább, természetesebb hangzást nyújt. Ez a funkció igény szerint kikapcsolható.
Az MHA50 beépített akkumulátora akár 6 órás zenelejátszást tesz lehetővé Bluetotth kapcsolaton keresztül. A termék októbertől lesz elérhető, bevezető ára: $700

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «