Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Mediterrán luxus Los Angelesben

0

A los angelesi Bel Air városrész ad otthont a világ legdrágább luxusvilláinak, köztük ennek az új Amalfi Bel Air ingatlannak.

Amalfi Bel Air luxusvilla

A mediterrán stílusú villában intelligens épületvezérlés került beépítésre, így a világítástól kezdve, a zenén át, a légkondicionálóig mindent ennek a rendszernek a segítségével irányíthatunk.

Amalfi Bel Air luxusvilla

Az 1350 négyzetméteres, 7 hálószobás luxusotthon belső terében Travertine kőburkolat található a világítást Murano üvegcsillárokkal és rejtett LED profilokkal oldották meg.

 

A házban helyet kapott egy exkluzív 14 fős moziterem is, 4K felbontású kivetítővel. Több helyiségben is találkozhatunk a különleges, márványból készült kandallókkal.

Amalfi Bel Air luxusvilla

Az épületben lift gondoskodik a lakók teljes kényelméről, aminek segítségével feljuthatunk a tulajdonosi lakosztályba és a hatalmas tetőteraszra.

 

Az alsó szint egy valóságos paradicsom a borszakértők számára, hiszen egy óriási, hátulról megvilágított borospolcot is találunk itt. Különlegesség továbbá a bár mögött található beltéri vízesés, illetve a teraszon található kétoldalú kandalló is.

Amalfi Bel Air luxusvilla

A házat jelenleg 24.5 millió dollárért árulják.

Amalfi Bel Air luxusvilla

Amalfi Bel Air luxusvilla

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «