Mediterrán torony

1

A belga építész, David Tajcham által tervezett Gran Mediterrano egy konceptuális toronyház Tel-Aviv közepére megálmodva. A terv egy sor innovatív funkciót egyesít, ilyen például az automatizált parkoló, vagy az indukciós töltőállomás elektromos autók számára.

A többszintes torony olyan topográfiai geometriával dicsekedhet, mely különbözik a kortárs (ortodox) horizontális, üvegbe csomagolt megközelítésétől.

Gran Mediterrano

Fehér betonból készült, s a toronyház homlokzata egyfajta sejtes megjelenést ölt magára, mely a helyi növényzettel van kitöltve.

Gran Mediterrano

A torony a vertikális élet számos alternatíváját kínálja fel, találhatóak benne magánlakások, hotelszobák, bárok, éttermek, de vannak benne kis kertek és közösségi parkok is, valamint uszoda és holt-tengeri fürdő is.

Gran Mediterrano

Gran Mediterrano

Ráadásul a Gran Mediterrano közösségi irodák, helyi startuppok számára is biztosít helyet, de oktatási, továbbképzési helyszínként is szeretne helytállni. Belső tere alakítható, minden egyes szintje könnyed beosztású hatalmas üvegfalakon keresztül gyönyörködhetünk a városban.

Gran Mediterrano

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Szén-dioxid elnyelő csavart torony • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «