fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Még simább bőr a Panasonic haj- és szakállvágóival

0

A Panasonic két olyan haj- és szakállvágót fejlesztett ki, amelyek a mindennapi testápolás alapvető kellékei. A japán gyártó immár hosszú évek tapasztalatával rendelkezik ezen a területen, amely biztosítja, hogy a termékek használói a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő, naprakész, profi technológiát használhatnak akár otthon is.

Panasonic, haj és szakállvágók

Panasonic ERGY10CM504

A Panasonic széles kínálatában mindenki megtalálja azt, amely leginkább testhezálló számára. Az ERGY10CM504 elnevezésű 7az1-ben szőrtelenítő készlet ideális választás azoknak, akik könnyen kezelhető, otthoni megoldást keresnek. A négy különleges tervezésű fésű ideális a haj, a szakáll és a testszőrzet kezeléséhez.

Panasonic, haj és szakállvágók

ERGY10CM504

Attól függően, hogy melyiket választjuk akár 3-15 milliméteres vágástartományt is elérhetünk, a hajunkat pedig akár 0,5 milliméteresre is levághatjuk. A készülék egyaránt alkalmas száraz vagy nedves borotváláshoz, így akár zuhanyzás közben is használhatjuk. A korszerű indukciós töltésnek köszönhetően akár ötven percen keresztül is használhatjuk vezeték nélkül.
Az ER-GC71 pontos vágóél megoldást alkalmaz a minél tökéletesebb eredmény eléréséhez. A készülék mozgó pengéjét speciális, hátrafelé vékonyodó éllel alakították ki, így a nehezen kezelhető, gyakran kimaradó szálakat is biztosan levágja. A minél pontosabb és biztosabb borotválkozás érdekében a rozsdamentes acélpengék meredek, 45fokos éleket kaptak, így a vastagabb szálakat sem kímélik.

Panasonic, haj és szakállvágók

Panasonic ER-GC71

A Panasonic készüléke kivételesen pontos, amelynek titka a mozgó és álló pengék kombinációja. A 38 állású hosszbeállításnak köszönhetően 1 és 20 mm közötti vágástartományt is elérhetünk, a szakállvágó adapter nélkül pedig 0,5 milliméteres nyírási magasság is lehetséges.

A vízálló kivitelezés lehetővé teszi, hogy akár zuhanyzás közben is használjuk, valamint a készülék tisztítását is megkönnyíti.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «