fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Megérkezett az első Mercedes pickup

0

A Mercedes X-osztály a munkások, a kalandorok és a városi lakosok számára egy prémium pickup teherautót kínál.

Mercedes X-Class

„El kell vinnem az összegyűlt hulladékot a szeméttelepre, kölcsön tudnám kérni a Mercedes-ed?” Eddig néhány Unimog és Sprinter teherautó tulajdonosán kívül kevesen hallhatták ezt a kérdést.

Mercedes X-Class

Ezután valószínűleg a teljesen új Mercedes X-osztályú pickup sofőrök is gyakrabban találkozhatnak majd vele. A közepes méretű X-osztály ötvözi az off-road terepjáró attitűdjét és a nagy platós pickupokat a Mercedes díjnyertes megjelenésével.

Mercedes X-Class
Néhány évvel ezelőtt a Mercedes-Benz pickup csak egy áprilisi tréfa lett volna. De a Mercedes úgy ítélte meg, van lehetőség a közepes méretű pickupok piacában, mely a kutatások szerint 2026-ra 43 százalékkal fog bővülni.

Mercedes X-Class

A gyártó úgy látja, hogy a pickupok egyre inkább átveszik a személyautók kényelmi funkcióit, és a Mercedes a trend élén akar járni. E célból tavaly októberben bemutatta a Nissan Navaran alapuló X-Class koncepcióját, amit most a gyártás követ.

Mercedes X-Class

“A közepes méretű pickup szegmens megérett egy prémium járműre” – mondja Dr. Dieter Zetsche, a Daimler AG elnöke és a Mercedes-Benz Cars vezetője. “Az X-osztállyal új szegmenset nyitunk az új ügyfeleknek, úgy, ahogy 20 évvel ezelőtt újradefiniáltuk az off-road szegmenset az M-osztállyal. A pickupunk egy igásló, de családi és életmód autóként is tökéletes. “

Mercedes X-Class

A közepes méretű pickup drasztikus indításnak tűnhet egy olyan cég számára, amelynek alkalmazottai nemrégiben fejlesztettek ki a királyok és iparmágnások számára egy páncélozott, ultra-prémium járművet, de a Mercedes biztosan nem idegen a munkagépektől sem. A kisteherautói és az Unimogs szörnyetegei között rengeteg lehetőség van munkára termett járműveket építeni.

Mercedes X-Class
Az X osztállyal a Mercedes is komoly munkát végzett, és megtalálta az egyensúlyt a teherautók nagy teljesítménye és a személygépkocsik kényelme között, hogy az ötüléses pickup a kategória nemzetközi ezermestere legyen. Egy teljesen funkcionális kisteherautót ígérnek, amely ugyanúgy megfelel az európai városi lakosoknak és kalandoroknak, mint az argentin mezőgazdasági termelőknek és ausztrál vállalkozóknak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «