Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Megérkezett a GoPro család legújabb tagja

0

Szeretnél 4K/60fps felvételeket lőni egy GoPro-val? Nos, most már a cég új Hero6 Black akciókamerájával. A felhasználók választhatnak 2.7K/120fps felvételeket is, vagy akár teljes slow-mo-ra is válthatnak 1080p/240 képkocka sebességgel.

GoPro Hero6

A Hero6 Black a GoPro legfejlettebb képstabilizáló rendszerével van felszerelve, de kiterjesztették a hangvezérlés opciót, ráadásul Wi-Fi csatlakozást, és alacsony megvilágítás opciót is kínál már az eszköz. Ezek és további fejlesztések történtek az új GP1 processzorral, ami kétszer jobb teljesítménnyel bír, mint a Hero5 Black.

GoPro Hero6
Ezen túlmenően még Touch Zoom funkció is megtalálható benne, amivel a felhasználók digitálisan zoomolhatnak, ehhez csak meg kell érinteniük a képernyőt – rossz hír, hogy akár véletlenül is aktiválódhat.
A készülék legtöbb specifikációja megegyezik a Hero5-ével. Ezek közé tartozik, hogy képes 12 megapixeles csendéleteket készíteni, és 10 méter mélységig burkolat nélkül lehet vele merülni.
A modell már megvásárolható 499,99 dollárért.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «