Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Megérkezett a Samsung első, Thunderbolt 3 csatlakozós monitora

0

A Samsung a 2018-as Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES) mutatja be első, Intel Thunderbolt 3-as protokollal felszerelt monitorát, az új CJ791-et. Az élvonalbeli, ívelt kijelzőcsalád legújabb tagjával a vállalat magasabb szintre emeli a csatlakoztathatóságban és a teljesítményben rejlő lehetőségeket.

Thunderbolt 3

A szórakozásra és üzleti célokra egyaránt alkalmas, 34 colos CJ791 modell az egyforrású tápellátást és a feldolgozási sebességet hangolja össze a kivételes képminőséggel, valamint a kényelmes és hatékony felhasználói élménnyel.
A CJ791 felhasználóinak elég egyetlen Thunderbolt 3-as kábellel összekötni és dokkolni a monitorukat és a laptopjukat, így elkerülhetik a felesleges kábelrengeteget. A Thunderbolt 3 csatlakozás másodpercenkénti 40 gigabites átviteli sebességet biztosít, amely majdnem négyszer gyorsabb, mint az USB alternatívák. Az új megoldás lehetővé teszi, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet hozzák ki a dokkolók, kijelzők és az olyan perifériás eszközök alkotta ökoszisztémából, mint a C-type USB laptopok és az olyan, asztali gépekhez tartozó kiegészítők, mint a különféle külső meghajtók és grafikai kártyák. A Thunderbolt 3 felületnek köszönhetően a CJ791-es monitor működése közben is képes tölteni a hozzá csatlakoztatott laptopok akkumulátorát maximum 85W teljesítménnyel.

Thunderbolt 3
A Samsung CJ791 monitor lenyűgöző és valósághű részletei garantáltan elvarázsolják majd a gamereket, és szórakozást biztosítanak a lelkes amatőrök számára is. A képernyő QLED technológiája pontosan jeleníti meg a színeket a 125 százalékos sRGB spektrumon, és igazán egyedi vizuális élményt biztosít; a fekete mélyebbnek, a fehér fényesebbnek az árnyalatok pedig kontrasztosabbnak látszanak. Ez a kifinomultság 1500R hajlítással és az ultraszéles 178 fokos betekintési szöggel párosítva lehetővé teszi, hogy a felhasználók teljes képet kapjanak az őket körülvevő virtuális térről, és valósággal elmerülhessenek bármilyen látványban.

Thunderbolt 3
Az integrált játékosbarát funkciók extra előnyhöz juttatják a monitor felhasználóit az ellenfeleikkel szemben a Jákék Mód használatával, ami dinamikus gamma-beállításokat tartalmaz, így automatikusan igazítja minden egyes jelenetnél a szín- és kontrasztbeállításokat, hogy élethű környezetet hozzon létre. A CJ791 monitor 4 milliszekundumos (ms) válaszideje emellett finom átmenetet biztosít a jelenetek között, így ideális körülményeket teremt az autóverseny-, a repülés szimulációs-, valamint a harcos szerepjátékokhoz is.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «