Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Megszületett a ”vizek versenyautója”

0

Kétség kívül elmondható, hogy a Miamiban megrendezett Boat Show keretein belül bemutatkozó hajók közül az SV Alpha volt az egyik leggyorsabb. A 38 láb hosszú jacht ezüstös testet, piros belsőt kapott, a designt az 1967-es Corvette ihlette.

SV Yachts Alpha

A két tervező, Mauricio Velez és Nicolai Sass egy korábbi Miamiban megrendezett shown határozták el, hogy megépítik a saját vízi járművüket. Így született meg a hot rod jacht ötlete.
Egy évvel később a kéthengeres, 750 lóerős Mercury Racing motorral és Mercury Race 6 hajtóművel felszerelt modell végsebességét több mint 145 km/h-ra kalibrálták. Sok hajó képes hasonló, vagy még jobb sebességre, de egyik sem rendelkezik az új Alpha lehengerlő eleganciájával. Kétséget kizáróan kategóriájának legjobbja született meg.

SV Yachts Alpha

Az SV Yachts egzotikus szálakat, úgy, mint aramid és kevlárt, használtak a könnyű súly elérése érdekében, a két tervező többéves tapasztalatát felhasználva alkotta meg az Alphát.
A lenyűgöző maximális sebesség ellenére, a szupermenő, James Bond tényező mindenhol jelen van, akár az érintőképernyős irányítórészre, vagy a hatalmas, rubintvörös napozókra tekintünk. Azon tulajdonosok, akiknek nincs szüksége a kéthengeres 750 lóerős nyers erejére, a cég 520 és 565 lóerős kéthengeres modelleket is kínál. Előbbi joystick irányítóval is fel van szerelve.

SV Yachts Alpha

A tervezők természetesen gondoltak a sportautókra emlékeztető részletekre, ennek egyik példája a motor szellőzőnyílásai a hajótesten. A választható tető aerodinamikailag úgy van megtervezve, hogy tökéletes napvédelmet és szélvédett területet nyújtson anélkül, hogy a teljesítmény befolyásolva lenne. Az első Alpha már el is kelt, most éppen egy hosszabb és szélesebb második modellen dolgozik a páros.
Az SV Alpha árai 680.000 és 800.000 dollár között mozognak.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «