Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Megújult klasszikus – Omega Seamaster Diver 300M

0

A legújabb 007-es óra 14 új modellből álló sorozat formájában érkezik, melyek a vonal 25. évfordulóját ünneplik.

Seamaster Diver 300M

Egy meglepő húzással az Omega teljesen újragondolta ikonikus Seamaster Diver 300M kollekcióját, amit először 1993-ban mutatott be. Most a svájci óragyártó egy 14 új modellből álló sorozattal állt elő, amely nemcsak a vonal 25 éves évfordulóját ünnepli, de számos szabadalmat is magába foglal.
Annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet a kollekcióra, az Omega Daniel Craig-et – a jelenlegi James Bondot – kérte fel, hogy legyen az új órák arca. Az Omega lassan negyedszázados kapcsolatot ápol a titkosügynökökkel – mely azóta tart, hogy elsőként jelent meg a Seamaster Diver 300M Pierce Brosnan csukóján az Aranyszemben.

James Bond Seamaster Diver 300M
Az új Seamaster Professional Diver 300M órák 42 mm átmérőjűek, és rozsdamentes acélból, vagy rozsdamentes acél és 18 karátos rozéarany kombinációjából készültek. A márka figyelemre méltó, saját Master Chronometer Caliber 8800 hajtja, amely nemcsak a számos körülmények között elért precíz teljesítményéről rendelkezik tanúsítvánnyal, de olyan anyagokból készült, amelyek ellenállnak a 15 000 gauss mágneses mezőnek is ellenáll.

James Bond Seamaster Diver 300M
Az Omega átdolgozta a hélium-kivezető szelepet, amely 10 óránál van elhelyezve, így kúp alakú és egy olyan szabadalmaztatott technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy ha véletlenül kinyitják a víz alatt, az óra 50 méterig vízálló marad. Normál körülmények között az óra 300 méterig vízálló, ahogy arra a neve is utal.

James Bond Seamaster Diver 300M
Az új órán egy kerámiából készült egyirányú búvárkeret található, rajta egy búvár skála, mely vagy fehér zománcból vagy Ceragoldból (Omega saját karcálló arany anyaga) van. A lünetta színben passzolnak a polírozott kerámia számlapokhoz, melyek tengerkék, fekete vagy napégette PVD króm színű lehet. Az Omega modern változatban hozta vissza az eredeti széria hullám mintáját, és lézerrel gravírozták a felületbe. A mutatók szintén átdolgozták és szkeletonizálták (ródium borítással, kék vagy 18 karátos arany változatban, a modelltől függően) és Super-LumiNova szélekkel és véggel látták el. Kék vagy fekete gumiszíjjal vagy a búvárruhára is felhúzható fémlánccal ellátott Seamaster Diver 300M kereskedelmi ára 4,750 és 9,700 dollár között mozog.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «