Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Megújult a Nissan Qashqai

0

A Nissan Qashqai, Európa legnagyobb számban eladott városi crossovere, jelentős fejlesztéseket kapott, melyek tovább erősítik prémium státuszát.

Az új Nissan Qashqai

A modell fejlesztései négy területre koncentrálódtak: megújult külső formaterv, még magasabb szintű minőséget képviselő belső tér, továbbfejlesztett vezetési élmény, és végül, de nem utolsósorban, az új Nissan Intelligent Mobility technológiák. Mindezek célja, hogy az ügyfelek még nagyobb kényelmet és nyugalmat élvezhessenek autójukban.

Az új Nissan Qashqai
A szerteágazó módosítások az ügyfelek véleményét és ötleteit tükrözik, céljuk, hogy megerősítsék a Qashqai pozícióját a szegmens vezetőjeként. A felszereltségi szintek között megjelent a Tekna+, mely a luxus új szintjét jelenti a C szabadidő-autó szegmensben.
Már 2007-es bemutatásakor is valódi úttörőnek számított a Qashqai, és azóta is magabiztos vezethetőségéről ismert. Számos, a felszín alatt megbúvó fejlesztés gondoskodik arról, hogy a Qashqai kimagasló kezelhetősége még magasabb szintre léphessen.

Az új Nissan Qashqai
Innovatív technológiák érkeztek, míg más funkciók új biztonsági fejlesztéseket kaptak. A rugalmasság és a szabadság újabb szintjét kereső ügyfelek számára az új Qashqai a Nissan ProPILOT nevű önvezető rendszerével innovatív és új lehetőséget fog nyújtani.

Philippe Saillard, a Nissan Europe értékesítésért és marketingért felelős alelnöke a következőket fűzte a hírhez: „2014-es megjelenése óta a Nissan Qashqai második generációja utolérhetetlen nagykövete volt crossover modellcsaládunknak és a Nissan márkának is. Értékesítési szempontból csodálatos teljesítményt nyújtott, melynek köszönhetően hamar a szegmens élén találtuk magunkat. A formaterv, a minőség, a technológiák és a vezetési dinamika prémium fejlesztései miatt biztosak vagyunk abban, hogy a sikertörténet folytatódni fog.”

Az új Nissan Qashqai

A Qashqai fejlesztésének feladatát a Nissan angol, spanyol és német mérnökcsapatai kapták. Az autó továbbra is a Nissan csúcstechnológiás sunderland-i gyártóüzemében készül az Egyesült Királyságban, mely Európa egyik leghatékonyabb autógyára.

A Qashqai az idei Genfi Autószalonon mutatkozott be, és az európai értékesítés 2017. júliusában indul.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «