Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Megvolt a Lucid Air első tesztútja

1

Megtörtént a Lucid Motors Air fantázianevű elektromos autójának első kocsikázása San Franciscoban és annak környékén. Az egyik pillanatban még a város utcáit járta, a másikban pedig már San Gregorio dimbes-dombos útjait rótta, közel a Csendes-óceánhoz.

Lucid Air

A cég elmondása szerint az 1000 lóerős teljesen elektromos autó a teljesítményre hangolt futóművel igazi vezetési élményt nyújt, a felhasználói felület pedig információkkal lát el minket a vezetés során.

Lucid Air

Az akkumulátor csomag több mint 10 éves fejlesztést követően a kategória legjobbjának mondható. 1000 lóerő teljesítményre képes, hatótávja 400 mérföld. Emellett, az ismétlődő gyorstöltést is tolerálja az akkumulátor.

A világításról a rovarok szeméhez hasonlóan mikrolencsék ezrei biztosítják, amik kiválóan alkalmazkodnak a vezetési helyzetekhez. A 29 hangszórós hangrendszer a zajszűrőnek köszönhetően igazán egyedi élményt biztosít.

A cég legfőbb célja ezzel a modellel az volt, hogy a nagyobb méretű luxuskategóriájú autók színvonalát egy kisebb méretű autóba át tudják ültetni.

Megosztás
FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «