fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Meló nagyurasan – Range Rover pick-up

0

A 2015-ös Sanghaji Auto Show-n mutatkozott be a Range Rover meghökkentő pick-upja.

A ma már leginkább csak a luxusterepjáróiról ismert Land Rover luxus modelljének a Range Rovernek készítették el a „teherautós” pick-up változatát. Az átalakítás tulajdonképpen csak az autó csomagterét érintette, amit levágva egy 110 centiméter hosszú nyitott csomagtartóvá mutálódott.

Range Rover pickup, Startech

A 110 centiméteres csomagtér hossz bizony nem igazán kiemelkedő a pick-upok között, a Range Rover pick-up mentségére szolgál azonban, hogy lehajtott hátsó csomagtér ajtó esetén további 60 centiméteres helyet kínál a hosszabb tárgyak szállítására.

Range Rover pickup, Startech

A csomagtér levágása nem tűnik nagy mérnöki bravúrnak, valójában azonban a Range Rovert így is jelentős mértékben át kellett tervezni annak érdekében, hogy az autó karosszériája megtartsa a korábbi kiemelkedő torziós merevségét.

Range Rover pickup, Startech

A merev vázra pedig szükség is van, ugyanis a luxus pick-up mozgatásáról egy 5 literes, V8-as erőforrás gondoskodik, amely a kompresszorral együtt 526 lóerőt bocsát a vezető rendelkezésére, így nem meglepő, hogy a pick-up 5,3 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 kilométer/órás sebességre, míg a végsebessége eléri a 250 km/órát.

Az exkluzív összkerékhajtású autó kívül-belül a legnemesebb anyagokat kapta. A teljesítményhez mérten elül új lökhárító és spoilerezés, míg az autó oldalán légterelő csökkenti az nagy sebességnél jelentkező felhajtóerőt.

Range Rover pickup, Startech, utastér

Hátul sötétített üveg, hatalmas napfénytető, míg belül a külső fényezéssel harmonizáló piros-fekete alcantara bőr kárpitozás és szénszálas elemek növelik az utasok kényelmét.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «