Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Mentőexpedíciókhoz terveztek terepjárót

0

A Surgo 4 × 4 off-road koncepciójárművet kifejezetten hegyi mentőszolgálatok számára tervezték. Az autó terve kiterjedt kutatások és felmérések eredménye, amit a GOPR és a TOPR mentők segítségével végeztek el.

Surgo 4 × 4

A megbízás lényege az volt, hogy mélyebbre ássanak, és megtalálják legkritikusabb beavatkozási pontokat, a meglévő megoldásokat és a fejlesztési lehetőségét.

Surgo 4 × 4
Ahhoz, hogy ennek a küldetésnek megfeleljen, a Surgohoz egyedi felfüggesztésre volt szükség, amit a varsói Automotive Industry Institute tervezett. Ez a felfüggesztés a járműszerkezet legfőbb pontja, ennek révén elképesztő terepjáró képességekkel rendelkezik az autó.

Surgo 4 × 4

A jármű képes eltolt helyzetben lezárni a teljes testét, és a további rugóknak és lengéscsillapítóknak a segítségével akár 90 fokos szögben is közlekedni. Ez csak néhány olyan tulajdonság, ami lehetővé teszik, hogy a Surgo extrém, durva terepen is megállja a helyét, és a mentőexpedíció elérje a bajba jutottakat.

Surgo 4 × 4
A 2Sympleks alkotta meg a Surgo belsejét, úgy, hogy akár 8 mentőt és hordágyon 2 sebesült is elfér benne. A Surgo 4 × 4 off-road koncepciója robusztus felépítésű, tartós anyagokból épült, és kemény felületekből áll.

Surgo 4 × 4

A jármű úgy lett kialakítva, hogy jól bírja a koszos, nedves közeget és az erőteljes mechanikai igénybevételt, mivel ezek a problémák merülnek fel óhatatlanul a mentőakciók során

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «