Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow margójára

0

A Silver Arrows Marine a 2015-ös Monaco Yacht Show-n mutatta be az Arrow 460-Granturismo továbbra is a tökéletes ingázó jacht.

Silver Arrows Marine

 Mercedes 1930-as évekbeli versenyautója után elnevezett Silver Arrow vonalai és arányai a Mercedes-Benz S-osztály kupéjára emlékeztetnek. A védjegynek számító „csomagtartó” az orrban, az íves terek a hajótörzs oldalán, és a széles ablakok mind a Mercedes-Benz Style tervezőasztaláról, a Daimler saját tervezőrészlegéből származnak.

Silver Arrows Marine

A minimalista kormányrúdon van egy visszahúzható konzol és a joystick dokkoló, valamint a fojtószelepek, amelyek a 38-csomó maximális sebességig nyomják az Arrow 460-at.

Silver Arrows Marine

A hajó belseje tágas, és olyan egyedi részletek dobják fel, mint például az autóéhoz hasonlóan nyíló, szabályozható sötétségű oldalsó ablakok, valamint egy teljesen nyitott első ablak, amelyen át elérhető a hajó orra. A 3-D fa laminált padló és a csúcsminőségű bőr egy luxusautó érzetét kelti.

Silver Arrows Marine

Az első 460 külseje ezüst volt, de most a Silver Arrows Marine már Pearl White (gyöngyház fehér), valamint piros, sárga és szürke színekben is kínálja a jachtot. A 460-at elsősorban ingázásra tervezték, ugyanakkor egy pár akár egynapos kirándulásokra is használhatja a hajót. Bárhogy is legyen, biztosan sokan megfordulnak utána, bármerre is járjon.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «