Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow

1

Az elmúlt években a pebble beach-i Concours D’Elegance már számos koncepció autó debütálásának színhelye volt az esemény hagyományos vintage attrakciói mellett.

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow

A 2018-as év is ugyanazt a trendet követi, hiszen a Mercedes-Benz itt leplezte le elektromos vízióját, amit az 1937-es W 125 inspirált, amelynek 432,7 km/órával a közúton elért legmagasabb sebesség rekordjának birtokosa volt egészen 2017-ig.

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow

Ez a Mercedes-Benz EQ Silver Arrow, amely az avantgarde esztétikával azt az előremutató luxus megközelítését képviseli, amivel az EQ márka az érzéki tisztaság dizájn filozófiájához közelít.

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow

„Az elmúlt 80 évben a történelmi Siler Arrow-k azt demonstrálták, hogy a Mercedes-Benz úttörő volt a sebesség terén, sok egyéb mellett az autók áramvonalas formájának köszönhetően” – mondja Gorden Wagener, a Daimler AG vezető dizájnere. „Az EQ Silver Arrow erre az örökségre támaszkodik. A gyorsulásra és vezetési élményre szánt autó a progresszív luxust testesíti meg, és betekintést nyújt a tervezés jövőjébe. Ennek eredményeképpen ez a show-ra készült jármű az új EQ márka tervezési nyelvét a csúcsra járatja. “

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow
A szénszálból épült és alubeam ezüsttel fényezett Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow 5,3 méter letisztultság. A karcsú, mégis érzéki esztétika fényesen indul az autó elején egy folytonos fényszóró szalaggal, amely az oldalsó szoknyák felé áramlik.

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow

Hátul a diffúzor egy motorkerékpárra emlékeztet, részletesen két kiterjeszthető spoiler, amelyek légfékként működnek. A színpalettát jól kiegészítő, könnyű alumínium kerekek 168 rózsaarany küllőből állnak kerekenként.

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow
Az enteriőr az időtálló esztétikai vonzerőt egyesíti a futurista látomással. A sofőr pilótafülkéje hagyományos, magas minőségű anyagokkal dolgozik, mint például a polírozott alumínium és a diófa részletek, és “nyeregbarna” bőr jelenik meg az ülésen és a kormánykeréken.

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow

A csúcstechnológiás spektrumot olyan elemek tarkítják, mint a hatalmas panoráma képernyő számára, amelyre indirekt töltési pontokat helyeztek.

Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow

Ezenfelül a mesterséges intelligencia lehetővé teszi az utasok számára, hogy virtuális versenybe szálljanak a történelmi vagy épp mai Silver Arrow versenyautókkal.

Megosztás

1 hozzászólás

  1. Pingback: Mercedes-Benz az EQ Silver Arrow margójára • Mi Férfiak

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «