Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

A Mercedes legújabb koncepciója

0

A Mercedes legújabb koncepciója, a Vision URBANETIC egy önjáró autómodell, de emellett nagyon kifejlett design-nal rendelkezik, ezért tekinthető forradalmi autónak is.

Mercedes-Benz Vision URBANETIC

Rendkívül praktikus az autó kialakítása, ugyanis nem csak személyszállításra, de áruszállításra is alkalmas. A koncepció ezáltal hozzájárul a városi forgalom csökkentéséhez, illetve az életminőség javulásához is.

Mercedes-Benz Vision URBANETIC

A Mercedes-Benz Vision URBANETIC koncepciója utasszállítás esetén akár 12 személy befogadására is alkalmas.  Áruszállítás esetén akár 10 db EPAL raklap is elfér benne . A megrendeléseket egy valós idejű analizáló szoftver végzi, így a jármű egy meghatározott területen belül képes szállítás teljesítésére. A Vision URBANETIC rendkívül rugalmas és hatékony személy- illetve teherszállítást lehetővé tevő szolgáltatás lesz.

Mercedes-Benz Vision URBANETIC
Futurisztikus koncepcióautó teljesen automata, önvezető funkcióval van ellátva ami a működtetési költségeket is csökkenti. A jármű az év minden napján működésre képes, ezt a töltési rendszer is lehetővé teszi.

Mercedes-Benz Vision URBANETIC
Számos érzékelővel és kamerával van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy alaposan megfigyelje a környezetét. Elején egy nagyméretű kijelzőt helyeztek el, ami az utcán közlekedő gyalogosok számára ad tájékoztatást.

Mercedes-Benz Vision URBANETIC

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «