fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Mercury – a görkorcsolyák repülőszőnyege

0

A görkorcsolyázás az egész világon népszerű sport, az aszfalton azonban nem mindig olyan kényelmes korizni, mint a jégen. A probléma megoldására nagyon sok ötlet született már, de talán a határokat legmesszebb a Mercury lengéscsillapítós görkorcsolyája tolta ki.

A Mercury célja a görkorcsolya megalkotásakor azt volt, hogy csökkentse a korcsolyázó fizikai fáradságát, könnyebb és simább futást biztosítva az aszfalton. Ha valaki görkorcsolyázott már aszfalton, akkor tudja, hogy ott sokkal több vibrációval kell megküzdenie, mint a jégen, ezek a rezgések főleg a sarokrésznél összpontosulnak, ami egy idő után bizony kellemetlen érzéssel járnak. A saroktól induló kellemtelen érzet pedig a térd ízületeire, sőt a látásra is rossz hatással van.

Mercury egy pengés görkorcsolya

A fő probléma megoldására ezért a Mercury egy új keretet és rögzítő rendszert készített, illetve beépített egy hidraulikus lengéscsillapítót, aminek a segítségével nem csak, hogy simábbá vált a haladás, de jobban is tudunk gyorsítani, és nagyobb sebességre tehetünk szert.

Mercury egy pengés görkorcsolya

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «