Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Mestermű lett az átalakított KTM 450-ből

0

Egy nyugat-mexikói kis államban járunk, egészen pontosan Querétaro-ban. Ide köthető a függetlenségi mozgalmak megindulása, illetve a modern mexikói alkotmány megalkotása is.

KTM 450 SMR

Itt működik a ‘Vitium Moto’ nevű, mérnökökből és lelkes motorosokból álló kis közösség, vagyis inkább alkotócsapat, akiknek legfrissebb munkája egy 2009-es évjáratú átalakított KTM 450 SMR.

KTM 450 SMR
A motorban sok minden az eredeti maradt, persze az összes alkatrészt újrafényezték az új designnak megfelelően. A járgány kapott egy új, retro-stílusú párnázott bőrülést, illetve egy teljesen új motorburkolatot.

KTM 450 SMR
A motorkerékpár meghajtásáról egy gyári 450 cm3 lökettérfogatú egycilinderes motor, a porlasztásról pedig egy Keihin MX FCR 41 karburátor gondoskodik. A könnyű ‘Akrapovi’ kipufogónak köszönhetően sikerült a jármű súlyát is csökkenteni.

KTM 450 SMR
További extraként említhető a K&N légszűrő, a Harley fényszóró, illetve a ‘Renthal’ márkájú kormány, beépített LED irányjelző fényekkel. Elöl 310mm-es, hátul 280mm teleszkóp gondoskodik a zökkenőmentes utazásról.

KTM 450 SMR

A kerekeken Shinko Trail Master E705 abroncsok vannak; Beringer, illetve Brembo tárcsafékkel. A pillanatnyi sebességet egy – szintén retro-stílusú – Motogadget Vintage sebességmérő mutatja.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «