fbpx
Magyarország első bulvármentes online férfimagazinja

Mexikói álomotthon

0

Korábban is bemutattunk már jó néhány fantasztikus építészeti remekművet, most ezt a sorozatot kívánjuk folytatni. A következő csoda Mexikóban található, egy ötfős család totális kényelmét és komfortérzetét biztosítja.

Az egyik helyi, mexikói stúdió bővítette portfólióját a következőkben bemutatott lakóingatlannal, amelyben egy öttagú család tölti mindennapjait – irigylésre méltó, luxuskörülmények között.

Mexikói álomotthon

Az ingatlan középpontjában egy hatalmas terasz terül el, amely összeköti a különböző lakóegységeket. Ennek szerves részét képezi a gyönyörűen megtervezett úszómedence.

Mexikói álomotthon

A középponti terasz és medence elősegíti a szociális interakciót, vagyis egy impozáns közösségi teret biztosít. Mindezt egy L-alakú épületegyüttes veszi körül, amelyet úgy orientáltak, hogy a folyamatos szellőzés és kellő mennyiségű napfény biztosítva legyen.

Annak érdekében, hogy a régió buja környezetét megidézzék, a három fő hálószoba a gyönyörűen parkosított udvarra nyílik. A környező „kertecske” mérete valószínűleg már nagyobb testű kutya tartására is alkalmas, hiszen nagyjából 1000 négyzetkilométeren terül el.

Mexikói álomotthon

Az építészek a puha márványfelületeket ötvözték a kontrasztos, keményfa padlózattal. Természetesen a szigetelést is úgy oldották meg, hogy tökéletesen megfeleljen a mexikói klimatikus körülményeknek.

Megosztás

Szóljon hozzá

FIGYELMEZTETÉS! Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek!
Kipróbáltuk a flotta autók emblematikus modelljét a Ford Mondeot. Nézd meg mit tud a megújult csapatjátékos!

» Megnézem «